top of page
Resultaten

Na afloop van de coaching ben je bewuster van je eigen gedrag, overtuigingen en patronen. Dit bewustzijn zorgt ervoor dat je andere keuzes maakt. Je bent onafhankelijker en weet wat bij jou ligt en wat bij de ander.

 

Door de oefeningen en opdrachten bouw je vertrouwen op in verschillende situaties. Je krijgt meer ruimte om helder te denken en vrije keuzes te maken. Keuzes die zijn gebaseerd op hetgeen jij wilt. Gemaakt met gevoel én het verstand.

Ervaringen

"Wat Jan goed kan is het overzicht bewaren. Daar waar je je soms teveel door je eigen gedachten laat leiden, weet Jan -door het stellen van de juiste vragen- steeds een snaar te raken. Maar, wél op zo’n manier dat je altijd vol energie en hernieuwde inzichten het gesprek uitloopt."

Micha uit Amsterdam

"De gesprekken met Jan waren erg leerzaam. Hij vraagt, prikt en stuurt waar nodig, in de vorm van een rustig gesprek waarbij ik me op mijn gemak voelde. Vervolgens hebben we samen actiepunten vorm gegeven waarmee ik zelf aan de slag kon. Uiteindelijk heb ik meer overzicht en zelfkennis gekregen en heeft het me geholpen in de onderdelen waarin ik mezelf verder wil ontwikkelen.​"

Fabian uit Utrecht

"Bij Jan voelde ik me meteen welkom en vertrouwd. Door zijn open houding en open vragen heeft hij mij in korte tijd  geholpen in het zetten van stappen in mijn ontwikkeling.​"

Jan Wout uit Amsterdam

bottom of page