top of page
Alle Zeilen Bijzetten

Het is nu tijd om alle zeilen bij te zetten. Met dit pakket is het alle hens aan dek en gaan we o.a. een hele dag zeilen op mijn boot. Dit zal altijd in het vaarseizoen tussen april en november zijn.  

Voel de wind tussen je haren en ervaar de vrijheid aan boord. Alleen de wind, de golven en de beweging van het schip is wat telt. En natuurlijk onze gesprek. Samen aan boord praten we over de essentie, jouw kompas. Hetgeen je misschien altijd van droomde  maar nooit durfde . 

 

Je hebt geen zeilervaring nodig. Ik geef uitleg over de basisprincipes, knopen, zeilen en touwen.  Ook hoef je niet bang te zijn voor zeeziekte. We varen namelijk op de Friese meren waar er veel beschutting is. Naast het varen zit er in dit pakket ook een natuurwandeling. Zo blijven we verbonden met de natuur. Hiernaast hebben we onze gebruikelijke sessies op mijn bureau. Dit geeft een mooie combinatie van binnen en buiten. Drie maanden na het einde van onze sessies is er terugkomgesprek om te evalueren hoe het gaat en mogelijk bij te sturen.

Alle zeilen bijzetten    1950,-

  • 5 sessies individuele coaching

  • 1 Natuurwandeling

  • 1 dag coaching aan boord

  • Terugkomgesprek 

 

Wil je echt een verandering van 90 of zelfs 180 graden? Dan is het jaarprogramma

 Het Roer Om iets voor jou.

 

Wil je juist iets rustiger beginnen dan  is het pakket  Volg je Kompas geschikter.voor jou.

bottom of page