top of page
Jaar
programma
Wadden

Dit programma heeft het beste van 2 werelden. Minimaal 1 keer per maand hebben we een persoonlijke sessie. Hierbij is in dit jaar de waddenreis, die naast de vijfdaagse reis bestaat uit 2 gezamenlijke workshops. 

Deze combinatie werkt omdat je naast de individuele begeleiding heel veel diepgang krijgt op de vijfdaagse waddenreis. Op de waddenreis leer je je te verbinden met jezelf, de ander en de natuur. Hiernaast leer je kwetsbaar te zijn in een groep en nieuw geleerd gedrag in de individuele sessies toe te passen in een veilige groep. In de reis zal je vele diepere inzichten op doen die we weer meenemen in de individuele sessies zodat ze niet vervliegen maar je ze echt leert integreren in je dagelijkse leven. Dit maakt dit jaarprogramma zo effectief. 

Dit programma loopt voor een geheel jaar waarbij je minimaal elke maand een coaching of groepsessie hebt. Elk seizoen zijn we ook een keer buiten. In de zomer, winter, lente en herfst hebben we (wandel)sessies in de natuur. Maar het programma is uiteindelijk maatwerk en op jouw behoeftes afgestemd. Afhankelijk van jouw behoefte en het verloop van het traject geven we sturing aan het programma en plannen we eventueel extra (video)sessies in of hebben we telefonisch contact. Het programma is inclusief tevredenheidsgarantie. De begeleiding stopt nadat jij tevreden bent.

Jaarprogramma: Wadden                                                                            4950,-

Zoek je toch een volledig individueel programma dan is Het roer om misschien geschikter.

 

bottom of page