top of page

Ik maak gebruik van programma's omdat ik merk dat losse sessies minder duurzaam zijn. Door een langdurig programma is er tijd om de inzichten te laten landen en te verankeren in het dagelijks leven.  Maak een keuze uit onderstaande diensten. 

Tarieven

Programma: Volg Je Kompas                                                                            € 1150,-

Je bent bereid echt aan de slag te gaan en jouw kompas te gaan volgen. Dit kan zijn het ontdekken wat je wilt, je minder afhankelijk wilt voelen of dat je je meer verbonden wilt voelen met jezelf en je omgeving. Naast het beantwoorden van jouw vraagstuk, gaan we ook dieper in op onderliggende patronen, gevoelens en overtuigingen. Alles om blijvend resultaat te boeken.

 

Dit programma bestaat naast het intakegesprek uit minimaal 6 coaching sessies waarvan minimaal 1 langere wandelsessie in de natuur. 

Jaarprogramma: Het Roer Om                                                                          € 3350,-

Heb je behoefte aan structurele begeleiding om het nu echt helemaal anders te gaan doen. Om je te bevrijden van hardnekkige patronen, onderliggende overtuigingen en meer bewustwording te krijgen op gevoelsniveau.

 

Het jaarprogramma Het Roer Om is een 1 op 1 programma waarbij we minimaal 1x per maand een live sessie hebben binnen of buiten. Naar behoefte plannen we tussendoor een telefoongesprek of een online meeting in. In het jaar gaan we ook een dag de natuur in, op mijn boot of ergens anders  Uiteindelijk telt het resultaat en stemmen we het programma af op jouw behoefte en gaan we door totdat jij tevreden bent.

Jaarprogramma: Wadden                                                                                 € 4950,-

Heb je behoefte aan structurele 1 op 1 begeleiding en wil je daarbij het avontuur aangaan en mee op de waddenreis waarbij je in een groep aan je eigen leiderschap werkt?

 

Het jaarprogramma Wadden is een gecombineerd programma waar het beste van twee werelden samenkomt. Je hebt de rust en veiligheid van de 1 op 1 begeleiding waarbij je op jouw tempo stapjes kan zetten. Hiernaast wordt je uitgedaagd, op de waddenreis, om in een groep dichter bij jouw kern te komen, kwetsbaar te zijn en diepere inzichten te krijgen.  Dit om vervolgens weer in een 1 op 1 begeleiding te werken om de inzichten in jouw leven te integreren. 

WaddenReis                                                                                                     € 2950,-

Wil je enkel op waddenreis dan is dat ook mogelijk. Dit 4 maanden durende leiderschapsprogramma  is een avontuur en een persoonlijke ontdekkingstocht in het mooiste natuurgebied van Nederland. Voor meer informatie ga naar de pagina van de waddenreis
 

bottom of page