top of page
Het Roer Om

Je bent misschien al een aantal keer jezelf tegengekomen. je bent tot besef dat je het echt anders wil doen. Dat je het roer om wilt gooien! In dit jaarprogramma krijg je de begeleiding om je hardnekkige patronen te doorbreken en radicale verandering in te zetten. Minimaal elke maand hebben we een sessie binnen of buiten waar we gaan werken aan de ommezwaai. We werken aan je patronen, belemmerende overtuigingen en je gaat leren je hoofd met je hart te verbinden zodat je bewuste keuzes kan maken die voor jouw werken

 

Dit programma loopt voor een geheel jaar waarbij je minimaal elke maand een coaching sessie hebt. Elk seizoen zijn we ook een keer buiten. In de zomer, winter, lente en herfst hebben we wandelsessies in de natuur. Maar het programma is uiteindelijk maatwerk en op jouw behoeftes afgestemd. Afhankelijk van jouw behoefte en het verloop van het traject geven we sturing aan het programma en plannen we eventueel extra (video)sessies in of hebben we telefonisch contact. Het programma is inclusief tevredenheidsgarantie. De begeleiding stopt nadat jij tevreden bent.

 

Ook gaan een dag zeilen. Dit zal altijd in het vaarseizoen tussen april en november zijn.. Voel de wind tussen je haren en ervaar de vrijheid aan boord. Alleen de wind, de golven en de beweging van het schip is wat telt. En natuurlijk onze gesprek. Samen aan boord praten we over de essentie, jouw kompas. Hetgeen je misschien altijd van droomde maar nooit durfde .Je hebt geen zeilervaring nodig. Ik geef uitleg over de basisprincipes, knopen, zeilen en touwen.  Ook hoef je niet bang te zijn voor zeeziekte. We varen namelijk op de Friese meren waar er veel beschutting is. 

 

Jaargang: Het roer om 3350,-

 Is het roer om te radicaal voor je dan is Volg je Kompas geschikter

 

Wil je het anders aanpakken en in een gecombineerd traject werken aan jouw persoonlijk leiderschap? Misschien is dan het jaarprogramma Wadden iets voor jou?

bottom of page