top of page

Heb je een probleem waar je zelf niet uitkomt maak dan gebruik van het programma Volg Je Kompas. Tijdens minimaal 6 individuele sessies beantwoorden we jouw vraagstuk en kan je na elke sessie aan de slag met  je nieuwe inzichten. De eerste stap naar het volgen van jouw eigen kompas.

Ik ken het zelf ook maar al te goed. De stap naar een coach is lastig. Je moet het eigenlijk allemaal zelf toch ook kunnen? Deze belemmerende overtuiging houdt je echter tegen in je eigen ontwikkeling en hetgeen je graag wilt doen oftewel het volgen van je eigen kompas.

 

We beginnen altijd met een vrijblijvend intakegesprek zodat je rustig kan bepalen na het gesprek of ik je kan helpen met je vraagstuk. Mocht de klik er niet zijn dan is dat geen probleem. De relatie met de coach en het vertrouwen hierin is namelijk essentieel voor jouw leertraject.

Met het pakket Volg Je Kompas staat jouw leervraag centraal. Veelal ligt het antwoord, iets dieper dan je in eerste instantie dacht zoals onderliggende structuren en patronen. Patronen die diepgeworteld zijn en vaak al ontstaan zijn in je opvoeding. In dit traject gaan we ook altijd de natuur in. De natuur geeft ons rust en vrijheid in ons drukke en gejaagde bestaan. Door in de natuur te zijn zijn we meer verbonden met onze omgeving en onszelf. Een ideale voedingsbodem voor een goed gesprek over jouw kompas 

Programma:                                                                                         Volg Je Kompas  € 1150,-

Wil je intensievere begeleiding  en zeilend coaching? Dan is het jaarprogramma Het roer om misschien iets voor jou!

Volg Je Kompas
bottom of page