top of page
Programma

Leiderschapsprogramma

  • Intakegesprek: Hierbij maken we een eerste verkenning van jouw doelen en intenties. Hiernaast krijg je ook meer praktische informatie over de reis.

  • Kielsessie: De kiel is de basis van het schip en zorgt voor de stabiliteit. In deze sessie krijg je een eerste introductie van het programma, leer je je medereizigers kennen en deel je samen je intenties en doelen.

  • Waddenreis: De vijfdaagse waddenreis is de kern van het programma. Iedereen neemt zijn eigen intenties en doelen mee. Op woensdagmiddag monstert iedereen aan op de Vliegende Hollander in Harlingen. We leveren onze telefoons en horloges en geven ons over aan het avontuur. Tijdens de reis helpt iedereen, afhankelijk van zijn/haar conditie, actief mee met zeilen. We reflecteren, doen oefeningen waarbij iedereen zijn/haar verhaal kan delen en maken o.a. (stilte) wandelingen op het drooggevallen wad.  De begeleiders geven verschillende opdrachten en coachen waar nodig. Zondagochtend na het ontbijt nemen we weer afscheid van elkaar. 

  • Coachinggesprek; Tijdens de reis zal er waar nodig coaching gesprekken plaats vinden. Na de reis zal er met iedereen een persoonlijke afspraak gemaakt worden om de inzichten en antwoorden te bespreken en een stap verder te brengen. 

  • Verankersessie: Het anker houdt het schip stevig vast en op zijn plek. We willen ook dat de inzichten die zijn opgedaan tijdens de wadden reis vastgehouden worden in de dagelijkse praktijk . Op basis van je persoonlijke reisverslag gaan we aan de slag om de inzichten en acties die daaruit komen te integreren in het dagelijkse leven. 

 

LInkedinlogo.png
bottom of page