top of page

Ontdekkingstocht in Natuurlijk leiderschap

 

Wil je echt het avontuur aangaan en op een vijfdaagse reis je kompas weer volledig herijken? Elk jaar organiseren we in het voor-en najaar een vijfdaags leiderschapsprogramma op het wad met de tweemastklipper de Vliegende Hollander. 

 

Op de tweemastklipper de Vliegende Hollander gaan we waar de wind ons heen brengt. De magie van het wad fungeert als inspiratiebron voor jou om te beseffen wat echt belangrijk is voor je is. Je wordt je meer bewust van jouw plek in het geheel door alle impactvolle momenten. En het helpt je vervolgens om keuzes te maken die voor jou belangrijk zijn. Dit natuurlijk leiderschapsprogramma is een ontdekkingsreis. Bewustwording over wat je heeft gevormd, waar je staat in je leven en wat je drijft. Maar ook bewustwording dat je hoofd, je gevoel en je hart onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het programma van ca. vier maanden vindt grotendeels buiten plaats in de ongerepte natuur van het wad. Ver weg van het bekende en de dagelijkse routine versimpelen en vertragen we: vijf dagen zonder horloges, telefoons en computers. 

 

De eerstvolgende Waddenreis is op: 12-16 april 2024

Innerlijke wijsheden

We leven in een snelle drukke wereld waarbij we continu aan staan. Het cognitieve brein maakt overuren en onze gevoelens worden verwaarloosd. Er is geen tijd meer voor reflectie en zingeving. Hierdoor verliezen we het contact met onze innerlijke wijsheden. In ons hoofd blijven we in de dezelfde rondjes draaien en komen we maar niet tot een oplossing voor belangrijke thema's die spelen in ons leven. 

Met dit programma gaan we het avontuur aan met onszelf. Het is een ontdekkingsreis  die al je zintuigen weer activeert. Het water leert onze blik te verruimen. De natuur leert ons te relativeren en te inspireren. Waarbij in het dagelijkse leven alles maar lijkt door te denderen leren we in het ritme van eb en vloed dat er momenten zijn van inspanning en ontspanning, voorspoed en tegenslag. 

 

Deze reis is een ontdekkingsreis naar jezelf. Je krijgt meer bewustzijn waar je vandaan komt en wat je heeft gevormd. Je leert meer in verbinding te staan met jezelf. Je gevoelens, angsten en verlangens. Op belangrijke thema's komen er antwoorden tot je die je misschien heel diep van binnen misschien al wist

WaddenReis
1.png
bottom of page