top of page

Heb je een probleem waar je zelf niet uitkomt maak dan gebruik van de opstapper. Tijdens 3 individuele sessies beantwoorden we het vraagstuk en kan je na elke sessie aan de slag met  je nieuwe inzichten. De eerste stap naar het volgen van jouw eigen kompas.

Ik ken het zelf ook maar al te goed. De stap naar een coach is lastig. Je moet het eigenlijk allemaal zelf toch ook kunnen? Deze (belemmerende) overtuiging houdt je echter tegen in je eigen ontwikkeling en hetgeen je graag wilt doen oftewel het volgen van je eigen kompas. We beginnen altijd met een vrijblijvend intakegesprek zodat je rustig kan bepalen na het gesprek of ik je kan helpen met je vraagstuk. Mocht de klik er niet zijn dan is dat geen probleem. De relatie met de coach en het vertrouwen hierin is namelijk essentieel voor jouw leertraject.

Mocht je die klik voelen dan gaan we aan de slag en plannen we een eerste sessie in. Mogelijk geef ik je al een opdracht mee die je in de tussentijd kan doen zodat we gelijk op stoom komen. De gesprekken duren tussen de 60 en 75 minuten. Na elke sessie plannen we een nieuwe sessie in. 

De Opstapper    € 450,-

 

 

Heb je behoefte aan meer coaching en natuur neem dan het pakket Volg je kompas

.

  • Vrijblijvend Intakegesprek

  • 3 sessies individuele coaching

De opstapper
bottom of page